Przejdź do serwisu tematycznego

Kolba zaczyna świętowanie!

18 lat to i dużo i mało. Chyba w sam raz…

Co będzie działo się dzisiaj? Wiele wydarzeń będzie się działo „na zakładkę”, więc trzeba będzie wybierać… (Urodziny Kolba, czyli MILMAG zaprasza 1 i 2 lipca do Czeladzi!).

Zdjęcia: Paweł Ścibiorek, Redakcja Magazynu Militarnego MILMAG

Prelekcje – sala konferencyjna na 1 piętrze

  • godz. 14.00: Sietra i Wyprawy na Janka:

  • godz. 15.00: Bieg dla Słonia:

  • godz. 16.00: Albin Marciniak:

  • godz. 17.00: Polski Klub Sokolników PZŁ Gniazdo Sokolników:

Prelekcje w sali konferencyjnej na 1 piętrze

  • godz. 09.00: Polskie Stowarzyszenie Myślistwa Łuczniczego / Arkadiusz Głąb
  • godz. 10.00: Maciek Żmijewski / Pan Zalatany;
  • godz. 11.00: Przemek Golasz Golo / Operator AGAT, szkoleniowiec;
  • godz. 12.00: GoUrbex;
  • godz. 13.00: Mysikrólik;
  • godz. 14.00: Urbex History;
  • godz. 15.00: Albin Marciniak
  • godz. 17.00: Polish Paranormal TV

Licytacje, konkursy i inne atrakcje – przed sklepem

  • godz. 10.00: Konkurs jedzenia wołowiny na czas;
  • godz. 10.30: Powitanie gości przez organizatorów;
  • godz. 11.30: Licytacje charytatywne na rzecz fundacji Mysikrólik;
  • godz. 13.00: Konkurs jedzenia wołowiny na czas;
  • godz. 15.00: Licytacje charytatywne na rzecz fundacji Mysikrólik;
  • godz. 16.00: Konkurs jedzenia wołowiny na czas;
  • godz. 16.30: Licytacje charytatywne na rzecz Polskiego Klubu Sokolników PZŁ Gniazdo Sokolników;
  • godz. 17.00: Tort urodzinowy.

Pokazy Masterchefa Macieja Regulskiego

  • cały dzień: Wędzenie kiełbas (Krzysiu z Kolby);
  • godz. 09.00: Foccacia a’la puttanesca;
  • godz. 11.00: Sosy barbeque klasyczny i biały;
  • godz. 13.00: Karkówka w stylu meksykańskim;
  • godz. 14.00: Hiszpańska kaszanka a’la morcilla;
  • godz. 15.00: Kebaby z orzechami;
  • godz. 16.00: Tacos z boczkiem w koreańskiej marynacie;
  • godz. 16.30: Degustacja Pulled Pork (Szarpana wieprzowina) (Krzysiu z Kolby);
  • godz. 17.00: Paella z kurczakiem i krewetkami;
  • godz. 17:30 Sałatka z grillowanych warzyw z sosem Winegret z karmelizowanych cytryn.

Strzelnice i Warsztaty (zagajnik za budynkiem)

  • cały dzień: Strzelnica Hajduki z Chorzowa;
  • cały dzień: Polskie Stowarzyszenie Myślistwa Łuczniczego;
  • godz. 14.00: Paweł „Super” Supernat z Survivaltech;
  • godz. 15.30: Paweł „Super” Supernat z Survivaltech;
  • godz. 16.30: Paweł „Super” Supernat z Survivaltech.

 

Relacja fotograficzna Redakcji Magazynu Militarnego MILMAG z wydarzenia (zdjęcia: Paweł Ścibiorek):

Sprawdź podobne tematy, które mogą Cię zainteresować

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.

Dodaj komentarz

X